Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
aga31 gratulacje ja liczę na to że Maja w następnym tygodniu zechce wyjść... w końcu to będzie 38 tydzień.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ja co prawda to po cc jestem,ale jak widzialam na poczekalni jak dziewczyna przyjechala i siedziala na wozku i z niego na kolana na podloge z placzem i piskiem padala to sama ryczalam. wtedy sobie pomyslalam ze dobrze ze mam zalecenie na cc

kasiar milego pobytu w PL. no to zrobiliscie niespodzianke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
limetka81,to widze podobny termin jak moj oj tez bym chciala zeby tak do konca nie siedzial , ale to sobie mozna tylko mowic, bede czekac na wiesci od Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Jeszcze raz wielkie dzieki dziewczeta za wszystkie gratulacje Kochane jestescie Co do wspomnien z porodu mojego meza,to ma jak najlepsze. Kiedys nie chcialam,zeby byl ze mna. I on tez gadal,ze nie chce. Ale wyszlo inaczej i jestesmy z tego mega zadowoleni. Plakal jak Julka wyskoczyla i jak przecinal pepowine. Nie widzial bezposrednio jak wylazi bo siedzial na fotelu troszke z boku. Wiec nie nabral obrzydzenia Po za tym moj porod trwal 25 minut wiec nawet nie mial szans zeby wyjsc. Za szybko sie wszystko dzialo. Teraz juz zaczynam wspominac to ze smiechem, ale wtedy to wesolo nie bylo Limetka,tez tak sobie gadalam. 38 tydzien,moglaby juz wyjsc Ale Julka nie chciala Twoja Majunia tez zrobi pewnie co zechce Kasia,to zrobilas niespodzianke z tym przylotem bez zapowiedzi Super,ze Zuzia tak dobrze zniosla podroz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
aleks26,dostalam wczoraj decyzje z Nav. Przyznali mi macierzynskie.Hurra W sumie podanie zlozylam 3 tygodnie temu. Wiec wszystko poszlo sprawnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
aga, to fajnie ze tak szybko i ze Ci przyznali, ja to skladalam dwa miesiace temu, a do porodu jeszcze 3 tygodnie, wiec i tak szybko zalatwili jak na ich mozliwosci

Ja zaczynam sie troche obawjac porodu, moj R niby teraz jest nastawiony , ze bedzie ze mna, ale co z tego wyjdzie...

Bylam wczoraj u okulisty, bo moja lekarz stwierdzila, ze wada wzroku nadaje sie na cc, ale okulista zadecydowal inaczej i moge rodzic naturalnie. Teraz juz pozostaje tylko czekac sny mam bardzo dziwne,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga a jak tam z karmieniem??? pewnie bardzo musza boleć takie poranione sutki to dobrze że Twój mężuś też zniósł wszystko dzielnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dzieki dziewczyny raz jeszcze
a tu lozio od Zuzii u moich rodzicow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
I gondolka- bujana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
To sie Zuzia wyhuśta nie ma jak w domu co nie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok